ارزیابی خطر بلایا در بیمارستان های تبریز اجرا شد

پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ 603 1 دقیقه
ارزیابی خطر بلایا در بیمارستان های تبریز اجرا شد

برای اولین بار در سطح کشور(شاخص ایمنی بیمارستان) در تمامی بیمارستانهای تبریز اعم از دولتی و خصوصی و نظامی و تامین اجتماعی به همت کارشناسان EOC و مهندسن فنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اجرا شد .

برای اولین بار در سطح کشور(شاخص ایمنی بیمارستان)در تمامی بیمارستانهای تبریز اعم از دولتی و خصوصی و نظامی و تامین اجتماعی به همت کارشناسان EOC  و مهندسین فنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اجرا شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه HSI در سه سطح (سازه ای –غیر سازه ای و عملکردی)تمامی بخشهای بیمارستان را در مقابل حوادث مورد ارزیابی و نیاز سنجی قرار می دهد این نرم افزار شامل 145 سئوال در سطوح مذکور می باشد که نهایتا به صورت نمودار رادارنقاط ضعف و قوت بیمارستان را نمایش می دهد .

ضمنا سالانه این روند در جهت ارزیابی فعالیت کمیته حوادث غیر مترقبه بیمارستانها انجام خواهد شد همچنین این ارزیابی از نیمه دوم خرداد در تمامی بیمارستانهای شهرستانهای استان شروع می شود



شناسه مطلب 61556
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * لغو پاسخ
آخرین رویداد ها و اطلاعیه ها

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم:

بازنشانی تنظیمات: