مدرسه كسب و كار يك رويداد آموزشي عملي در سراسر دنياست كه در ۳ روز متوالي (در انتهاي هفته) برگزار ميگردد. در اين برنامه شركت كنندگان داراي ايده بهمراه برنامه نويسان، مديران تجاري، بازاريابها و طراحان گرافيك گرد هم ميآيند ...
اطلاعيه شماره 1 : راهنماي استارت آپ فناوريهاي نو در علوم زيستي و پزشكي
· مدرسه كسب و كار (Startup weekend )
مدرسه كسب و كار يك رويداد آموزشي عملي در سراسر دنياست كه در ۳ روز متوالي (در انتهاي هفته) برگزار ميگردد. در اين برنامه شركت كنندگان داراي ايده بهمراه برنامه نويسان، مديران تجاري، بازاريابها و طراحان گرافيك گرد هم ميآيند تا طي ۵۴ ساعت ايده هايشان را مطرح و با تشكيل گروه هاي كاري نسبت به ارائه مدل كسب و كار ايده هايشان اقدام نمايند. اين برنامه جهاني تا بحال در بيشتر شهرهاي جهان برگزار گرديده و بدين طريق شبكه اي از مشتاقان كارآفريني ايجاد گرديده است.
از اينرو دانشگاه علوم پزشكي تبريز با همكاري بنياد ملي نخبگان و نيز ساير دانشگاههاي استان آذربايجانشرقي، آذربايجانغربي، اردبيل و زنجان در نظر دارد در طي روزهاي 27 تا 29 آبان ماه سال جاري نسبت به برگزاري استارت آپ فناوريهاي نو در علوم زيستي و پزشكي اقدام نماييد.
در شروع استارتاپ ايدههاي زيادي مطرح مي گردند اما آنچه در اين برنامه اهميت فراوان دارد، عملياتي نمودن مجازي ايده هاي برگزيده با رعايت اصول كسب و كار مي باشد. در اين مدرسه شركت كنندگان (كمتر از ۱۰۰ نفر در ۱۰ تيم بطوريكه حداقل نصف شركت كنندگان از رشته هاي كامپوتر، فناوري اطلاعات، طراحي صنعتي، چند رسانه اي باشند) همگي در يك فضاي مشترك قرار ميگيرند و با كمك مربيان خبره كه از ميان كارآفرينان موفق انتخاب ميگردند، نسبت به ارائه مدل كسب و كار ايدههاي برگزيده تلاش مينمايند. در پايان برنامه تيمها پروژههاي خود را به معرض ارزيابي هيئت داوران متشكل از سرمايهگذاران، اساتيد دانشگاهي، كارآفرينان موفق و مديران پارك هاي علم و فناوري و مراكز رشد قرار مي دهند.
· روز اول :
در بعداز ظهر روز اول افراد ثبت نام شده ايدههاي خود را در عرض يك دقيقه مطرح و از بين ايدههاي مطرح شده بهترين آنها با رأي حاضران انتخاب مي گردند. صاحبان ايدههاي انتخاب شده شروع به تشكيل تيم و جذب تخصصهاي مورد نياز براي پيشبرد ايده ميكنند. بعد از تشكيل گروهها روز اول به پايان ميرسد.
· روز دوم :
در روز دوم گروههاي تشكيل شده طبق برنامه زماني اعلامي از اول صبح در مكاني كه برايشان تدارك ديده شده حاضر شده و با امكاناتي كه در اختيار دارند شروع به اجرايي كردن ايدهي خود مينمايند. در اين بين افراد داراي تخصص و كارآفرين به عنوان مربي گروهها را در جهت اجرايي كردن ايدههايشان راهنمايي و كمك ميكنند. با اين اوصاف روز دوم كاملاً به اجرايي كردن استارتآپ سپري شده و در اين بين ممكن است كارگاههاي آموزشي كوتاه مدت هم برگزار شود.
· روز سوم :
با آغاز روز سوم باز گروهها دور هم جمع شده و نسبت به ارائه آخرين تلاشها در جهت معرفي مدل كسب و كار ايده گروه و محصول مجازي در حضور داوران اقدام مي نمايند. بطوري كه گروهها با ارائه توضيحات در زمينه توجيه اقتصادي طرح، ارزش افزوده، بازار هدف و… از طرح خود دفاع ميكنند. در نهايت سه تيم برتر از ميان ده تيم با رأي نهايي داوران انتخاب ميشوند. اما برنده واقعي اين رويداد گروههايي هستند كه تيم تشكيل شده خود را بعد از رويداد حفظ كرده و با تجربياتي كه به دست آوردهاند استارتآپ خود را تبديل به يك واحد فناور در مركز رشد و در نهايت به يك شركت دانش بنيان نمايند.
· شرايط شركت كنندگان در مدسه كسب و كار :
- فارغ التحصيلان دانشگاهي
- دانشجويان دانشگاهي با الويت رشته هاي مرتبط با علوم پزشكي ، فني و مهندسي (كامپيوتر، فناوري اطلاعات، برق، ساير رشته ها)، علوم انساني (اقتصاد)، هنر (طراحي صنعتي، چند رسانه اي)
- استعدادهاي برتر تحت پوشش بنياد نخبگان طبق آيين نامه و برگزيدگان جشنواره هاي معتبر مورد تاييد بنياد ملي نخبگان و جشنواره هاي نوآوري و شكوفايي
· هزينه شركت كنندگان :
- هزينه ثبت نام هر نفر 1/000/000 ريال ( يك ميليون ريال )
- دانشجويان معرفي شده از طرف معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاهها و مراكز رشد دانشگاهي طبق سهميه ذيل 80 درصد تخفيف
- دانشجويان استعدادهاي برتر تحت پوشش بنياد نخبگان و برگزيدگان جشنواره هاي معتبر مورد تاييد بنياد ملي نخبگان و جشنواره هاي نوآوري و شكوفايي با ارائه مستندات و معرفي دانشگاه 100 درصد تخفيف
*با توجه به محدوديت فضا و ظرفيت حداكثري 100 نفر مدرسه كسب و كار، اولويت ثبت نام نهايي بر اساس زمان ثبت نام كامپيوتري در سامانه و رشته هاي اولويت دار و زمان معرفي از طرف دانشگاه و مراكز رشد خواهد بود.