برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی

دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکیSchool of management and medical informatics

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 24 خرداد 1402
کد 2598

برگزاری یازدهمین جلسه گزارش مورنینگ مدیریتی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع)

با همکاری قطب علمی و آموزشی مدیریت سلامت ایران و دانشکده مدیریت و معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز چهارشنبه 24 خرداد ماه 1402

یازدهمین جلسه گزارش کارگروه تحقیق و توسعه (R&D) معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز در قالب مورنینگ مدیریتی روز چهارشنبه، 24 خرداد ماه 1402، در سالن کنفرانس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) برگزار گردید.
به گزارش کارشناس قطب علمی و آموزشی مدیریت سلامت، حانیه نیک بخت، این جلسه با موضوع "برآورد نیروی انسانی واحد آزمایشگاه (1) " و با حضور دکتر علی جنتی، رئیس قطب علمی و آموزشی مدیریت سلامت ایران و معاون توسعه دانشگاه- دکتر محمدزاده لامع، رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)- دکتر سجاد احمدی، معاونت توسعه و منابع مدیریت بیمارستان – دکتر رونا بحرینی، مسئول کارگروه تحقیق و توسعه- چند تن از مدیران و کارکنان بیمارستان و اعضاء هیئت علمی و دانشجویان دانشکده های محتلف تشکیل گردید. .
 موضوع این هفته از جلسه گزارشهای مورنینگ، در خصوص برآورد نیروی انسانی واحد آزمایشگاه بیمارستان بود که دکتر علی جنتی،  هدف از برگزاری این مورنینگ ها را در کنار هم قرار گرفتن مدیران دانشگاهی و بیمارستانی، اعضای هیئت علمی و کارکنان و دانشجویان در کنار یکدیگر برای بررسی شرایط و اتخاذ راهکارهای اجرایی عنوان کرد.
در ادامه جلسه، سیدمحمدحسین پورهاشمی، دانشجوی دکتری مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، بعنوان نماینده یکی از تیمهای دانشجویی، واحد آزمایشگاه بیمارستان را بطور اختصاصی معرفی و آمار و ارقام بدست آمده از طریق روش WISN را ارئه نمودند. سپس با نظر دکتر علی جنتی؛ دکتر سعید شبستری،دکتر میری، دکتر پاشائی و آقای مدیرشهلا ، داوری تیم پژوهشی را انجام داده و سوالات حاضران در جلسه را پاسخ دادند و انتهای جلسه هم با  بحث و بررسی پیرامون مباحث مطرح شده، با مشارکت مدیران و دانشجویان و کارکنان پایان یافت.
 لازم به ذکر است که محور اصلی بحثهای این هفته حول بررسی روش WISN در برآورد نیروی آزمایشگاه و خطاهای ممکن و نحوه ارتقاء دقت در این فرآیند متمرکز بود.
همچنین در این جلسه، 104 نفر شرکت کننده مجازی از طریق لینک از دانشگاه های مختلف علوم پزشکی و 37 نفر بصورت حضوری شرکت داشتند.

روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

آلبوم تصاویر یازدهمین جلسه مورنینگ مدیریتی

  • نوشته شده
  • توسط یلدا دلبند