برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی

دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکیSchool of management and medical informatics

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 16 دي 1396
کد 933
در راستای عمل به احکام و الزامات دین مبین اسلام و لزوم رعایت حلیت و حرمت مواد و فراورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی و ملزومات پزشکی مورد مصرف و با عنایت به تنوع روز افزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده های مذکور، بدین وسیله از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل می آورد تا با ارسال پیشنهادات و پروپوزال ها و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، ما را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری فرمائید.
  1. حلیت و حرمت در تولید و فرآوری محصولات
  2. آنالیز، شناسایی و کنترل اجزاء متشکله حلال و حرام در فرآورده ها
  3. تقلبات و شناسایی آنها در فرآورده های حلال
  4. چگونگی بازرسی و ارزیابی و مراحل آن در فرآیند و نظام حلیت فرآورده ها
  5. شیوه های نمونه برداری و آزمون فرآورده های حلال
  6. تجارب کشورها و فرآیند صدور گواهی در زمینه حلیت و حرمت فرآورده ها
  7. حلیت و حرمت در مواد و فرآورده های اصلاح ژنتیک شده
  8. حلیت و حرمت در افزودنی های بکار رفته در فرآورده های سلامت محور
  9. اقتصاد سلامت و حلال
  10.  مباحث فقهی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت فرآورده های سلامت محور
خواهشمند است دستور فرمائید همکاران محقق و اعضاء هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت، پیشنهادات و پروپوزال های تحقیقاتی خود را همراه مستندات به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران واقع در :
  • مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران-پلاک24- خیابان دانش کیان- بالاتر از میدان ولی عصر( عج)-خیابان ولی عصر ( عج )- تهران- ایران
کد پستی : 1415845371
تلفن تماس: 88909033-021
فکس: 88890858-021
آدرس پست الکترونیک:
info@ halal.gov.ir